h1

Sora No Otoshimono 06!

6 December, 2009

Hello semua. Sorry lah, sora 06 ni lambat keluar lagi. Kami minggu nie ada exam , jadi saya tak jamin yang saya dapat upload release kami secepat mungkin d internet. Apapun, saya akan cuba secepat yang boleh untuk release kerja kerja kami. 😐
Release link ada kat bahagian download.

exam 2 minggu.   >_>

Advertisements
h1

Sora no Otoshimono 05!

1 December, 2009

Kami telah release sora 05. Maaf ya lambat release. torrent buat masa sekarang. sedang upload ke sendspace… >_>

h1

Kami akan release beberapa siri secepat yang boleh!

27 November, 2009

Maaflah ya. Sejak dari minggu lalu asyik busy dengan test dan Presentation mini projek saja. T__T

Saya langsung xda berita pula jadinya. >_> apapun,  saya akan release beberapa episod anime secepat yang boleh. Lucky, kami free sepanjang hari nie dan kerja2 hampir nak habis. yang tinggal cuma final exam ja… 🙂

h1

Sora no Otoshimono 04!

22 November, 2009

Hello semua. Maaflah, minggu lepas, Saya busy sangat. Assignment ini itu, program ini itu,  tolong senior punya final projek lagi. >_>

Untuk sora 04, dah lama torrentnya release, tapi saya yang xsempat nak ke site nie untuk buat announcement. Apapun, sora ep04 torrent link saya sudah letak d bahagian release. 🙂

h1

Fairy Tail episod 05!

17 November, 2009

Kami sudah upload FT05 untuk DDL. Torrentnya sudah saya siapkan awal pagi tadi tapi xsempat post kat sini. >_>

Apapun enjoy… 😀

 

Sora no Otoshimono 04 status : sedang buat spell check sekarang…. esok release… ^_^

h1

Fairy Tail 05!

17 November, 2009

Kami dah lama siapkan Fairy Tail, dalam 3 hari lalu tapi memandangkan baru2 nie line internet saya kena sekat. T__T

Apapun, saya back in action. 😛

Saya sedang upload Fairy Tail ep05 dan diharap siap dalam 4 jam lagi.. >_<

Torrent link akan available selepas saya siap upload untuk DDL….

h1

11Eyes 02!

13 November, 2009

Internet line saya down, so no torrent. Web storage release ja >_<

Apapun, release untuk 11Eyes 02 suda ada. 😀
ddl link ada di download and release section.