Archive for the ‘Berita Projek’ Category

h1

Problem release…. T__T

20 January, 2010

Fansub kami meminta maaf kerana xda sound2 buat sementara. sebenarnya, saya mencari jalan untuk membolehkan release fansub dapat didownload ngan mudah. Sebab??? hmm, saya xnak cakap la. Torrent seed dari saya slow giler. Saya seeding sampai max speed pun xguna juga. haiz… so saya telah mencari altenatif lain untuk meletakkan release fansub ini d tempat yg mudah nak  didownload. >_< Ini lah saya sebab saya xnak release episode seterusnya kerana torrent release ada tapi animenya xdapat didownload kerna slow. >_<

Apapun saya telah berjaya mendapatkan webspace dari sesebuah domain. 😛 so, release boleh didownload melalui link yg baru saya update ni. Download ada d bahagian releases d site ni. ^_^

Release seterusnya akan saya mulakan ahad minggu depan. Untuk pengetahuan semua, fansub ni kemungkinan dapat release setiap hari ahad ja. saya free time hari ahad ja. hehe… 😛

 

 

Advertisements
h1

Sora no Otoshimono 08!

4 January, 2010

Bagi Sora no Otoshimono 08, torrent release sudah dibuat sejak kelmarin. Cuma lambat nak post kat Site ni ja. 😛

Apapun, sendspace ni buat hal. upload kejap putus lagi. haiz, tulah yg buat lambat nie. >_< So, DDL blum sedia lagi.

h1

release tertunda… :(

28 December, 2009

hmm, saya suda siap encoding sora 8 tapi ada masalah release. Saya balik kampung, so xdapat seed. my persocom down. 😦

so kena tunggu sehingga saya balik. Hari Khamis ni saya baru balik… harap bersabar…

h1

Release hari ini!

26 December, 2009

Hello semua. Sorry, buat semua menunggu. untuk hari ni saya akan release sora no otoshimono 08. Tapi kena tunggu la. lewat malam baru saya release. 🙂

h1

Fairy Tail 06~07, Sora 07

17 December, 2009

Maaf kerana lambat post kat site ni. Sora 07 Fairy Tail 06 07 dah lama release kat torrent. kalau yang ada search tu pasti jumpa.

Apapun, saya baru habis exam, jadi kami akan kejar balik release yang kami tertinggal. 🙂
Saya balik ke tempat asal saya hujung minggu ni. Mula minggu depan, ClyneSubs akan beroperasi seperti biasa. 🙂

by KIRA

h1

RELEASE dan Projek!

11 December, 2009

Sorry, kami masih lagi ada exam buat masa nie. So, mungkin kami agak lambat sedikit nak release. Sora 07 dan Fairy Tail 07 akan saya siapkan dan release pada sabtu ni. Untuk Fairy Tail 06, saya suda release kat kampus tapi xsempat nak release kat internet. So, Esok petang saya akan release torrent link. Nak upload kat sendspace, tapi xsempat buat masa nie. >_<
Harap dapat tunggu ya. ^_^
Kami x berhenti atau MIA, kami akan pulih seperti biasa selepas Exam kami selesai. >>> 1 minggu lagi baru habis exam.  😛

h1

Sora No Otoshimono 06!

6 December, 2009

Hello semua. Sorry lah, sora 06 ni lambat keluar lagi. Kami minggu nie ada exam , jadi saya tak jamin yang saya dapat upload release kami secepat mungkin d internet. Apapun, saya akan cuba secepat yang boleh untuk release kerja kerja kami. 😐
Release link ada kat bahagian download.

exam 2 minggu.   >_>