h1

Problem release…. T__T

20 January, 2010

Fansub kami meminta maaf kerana xda sound2 buat sementara. sebenarnya, saya mencari jalan untuk membolehkan release fansub dapat didownload ngan mudah. Sebab??? hmm, saya xnak cakap la. Torrent seed dari saya slow giler. Saya seeding sampai max speed pun xguna juga. haiz… so saya telah mencari altenatif lain untuk meletakkan release fansub ini d tempat yg mudah nak  didownload. >_< Ini lah saya sebab saya xnak release episode seterusnya kerana torrent release ada tapi animenya xdapat didownload kerna slow. >_<

Apapun saya telah berjaya mendapatkan webspace dari sesebuah domain. 😛 so, release boleh didownload melalui link yg baru saya update ni. Download ada d bahagian releases d site ni. ^_^

Release seterusnya akan saya mulakan ahad minggu depan. Untuk pengetahuan semua, fansub ni kemungkinan dapat release setiap hari ahad ja. saya free time hari ahad ja. hehe… 😛

 

 

Advertisements

One comment

  1. Ada plan untuk ambil anime baru tahun ini?



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: